Retourneren en garantie

Retourneren
Is het artikel niet helemaal naar wens of niet wat je ervan had verwacht? Dan mag je het gewoon retourneren. Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen bedenktijd. Het is wel belangrijk om je retour binnen deze 14 dagen vooraf aan te melden door een mail te sturen naar info@donaparte.nl. Na het aanmelden van je retour per mail heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen.

Stuur je retourzending naar onderstaand adres:

Don' aparte
Varkensmarkt 15A
4101 CK Culemborg
Nederland

Het bedrag van het geretourneerde artikel wordt na ontvangst van het artikel binnen 7 dagen teruggestort op de rekening die is gebruikt bij het betalen van de oorspronkelijke transactie. Wens je het bedrag op een andere rekening te worden teruggestort? Laat dat dan even weten door een mail te sturen naar info@donaparte.nl. Als de gehele bestelling wordt geretourneerd worden ook de verzendkosten teruggestort.

LET OP! De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Lees ook onze algemene voorwaarden voor meer informatie. 

Garantie
Op alle artikelen zitten 30 dagen garantie. De garantie gaat in op de datum waarop de bestelling is geplaatst. Mocht er binnen die tijd iets kapot gaan, bijvoorbeeld sieraden, kun je het artikel altijd terug sturen voor reparatie. Als een artikel defect geleverd word, laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten door een mail te sturen naar info@donaparte.nl

De garantie is niet geldig op:

  • Verkleuring van sieraden door aanraking met water, parfum, crèmes en andere cosmetica.
  • Beschadigen van een sieraad doordat het is gevallen of niet zorgvuldig mee om is gegaan.
  • Sieraden waarin edelstenen of andere natuurlijke kralen en onderdelen verwerkt zijn. Doordat het natuurproducten zijn kan de kleur en de vorm afwijken.

 Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden.