Het verhaal achter het merk

Het verhaal achter Don' aparte begon in 2015. Voor wie mij nog niet kent; aangenaam! Ik ben Donna, het gezicht en maker achter Don’ aparte.

Als kind was ik altijd creatief bezig. Knutselen, schilderen, kralen rijgen, noem maar op! Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als grafisch ontwerpster. Ik wilde mijn creaties graag met anderen delen en het idee voor een webshop was ontstaan. De bedoeling was om papierwaren zoals, kaarten, notitieboekjes, posters etc. te gaan verkopen in de webshop met daarnaast cadeauartikelen zoals vriendschapsarmbandjes. Bij het maken van de armbandjes wilde ik steeds meer technieken materialen ontdekken. Ik vond het maken van sieraden zó leuk dat ik besloot daarmee verder te gaan.

Het ontwerpen van nieuwe collecties, het ontdekken van nieuwe materialen en daarmee de leukste combinaties maken is uitgegroeid tot mijn passie. ☀️🐚🌷

Bij Don' aparte vind je unieke, persoonlijke en vrolijke sieraden gebaseerd op de laatste trends, met een persoonlijke touch. Alle sieraden worden met de hand gemaakt en ontworpen in Culemborg, Nederland. Elk seizoen wordt de collectie vernieuwd, waarbij ik gebruik maak van nieuwe materialen en kleuren. De inspiratie voor de sieraden haal ik uit de natuur, de seizoenen, het alledaagse leven of waar mijn fantasie mij naartoe leidt.

Alle sieraden zijn gemaakt van stainless steel, 925 sterling zilver of 14k gold plated zodat je er lang van kunt genieten.

Liefs,
Donna